Contacteer ons Zorgeloos verkopen
241

Schuttevee

Katelijnestraat 84, 2800 Mechelen
Joelle Leunen
In aanbouw
9 appartementen

Schuttevee

44% verkocht
Schuttevee is een kleinschalig project gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat.
Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje.

De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, voldoen aan alle energienormen en zullen 2 tot 3 slaapkamers bevatten. De oppervlakte varieert van 110m² tot 180m² en alle appartementen hebben ruime terrassen gericht naar de kerk of het mooie binnen-gebied. De grote binnenruimtes over meerdere etages en de ruime private buitenruimtes geven u een appartement met gevoel van een woning.

De toegang tot het woonproject via het centrale semi-private binnenpleintje, met ruimte voor voldoende fietsen, brengt u met de lift of trap enerzijds naar de ingang van uw appartement of anderzijds naar de ondergrondse parking met plaats voor 14 wagens en opnieuw heel wat fietsen.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt
Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.
Lees meer

Fotogalerij

staat 241
In aanbouw
Nog 5 te koop

Stand der werken

De werken zijn volop gestart. De funderingswerken worden momenteel uitgevoerd en zijn in de fase van afronding. De kelder krijgt stilaan vorm.

locatie 241

In de buurt

Midden in de stad

Schuttevee is een kleinschalig project gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk in hartje Mechelen, met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat. Mechelen is met haar centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel een ideale uitvalsbasis voor het woonwerk verkeer met de wagen of met het openbaar vervoer. Via de aanlsuiting met de E19 of A12 of met een goede treinverbinding ben je supersnel op je bestemming.

Lees meer
Joelle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak

Contacteer ons voor meer informatie