Contacteer ons Zorgeloos verkopen

Musica - commercieel casco

volledig beschikbaar
Unieke kans! Ruim handelspand op een commerciële TOPlocatie in het centrum van Sint-Katelijne-Waver.
Deze nieuwbouw-handelsruimte biedt tal van mogelijkheden als winkelpand, kantoor- of praktijkruimte en beschikt over een oppervlakte van maar liefst 444m2 met aansluitend een buitenruimte van 236m2. De handel is gelegen op het gelijkvloers van het luxueus nieuwbouwproject Musica, een duurzaam woonproject met 12 bovenliggende appartementen.
Toonaangevende en toch tijdloze architectuur staan in dit project centraal. De oplevering gebeurt casco zodat u de inrichting en afwerking nog volledig op uw maat kan afstemmen.

De gunstige locatie kent heel wat passage door de centrumligging en beschikt over een grote etalage. Uw klanten vinden de nodige parkeergelegenheid gemakkelijk op wandelafstand op het dorpsplein en er is tevens mogelijkheid om in de ondergrondse parking, bereikbaar met auto en fiets via een gemeenschappelijke inrit, additioneel meerdere staanplaatsen, parkeerboxen of extra berging aan te kopen.

Met andere woorden, een buitenkans.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

locatie 599

In de buurt

Over wandelen en wonen in Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver: over wonen en wandelen

Tegen Mechelen ligt het mooie Sint-Katelijne-Waver. Deze gemeente heeft enkele dorpskernen die ontstaan zijn rond kerken zoals de Sint-Catharinakerk in het centrum, Sint-Libertuskerk in het zuiden en de Sint-Augustinuskerk in het westen. Maar wat deze gemeente echt kenmerkt, zijn de vele parken en bossen, gesmaakt door buurtbewoners en wandelliefhebbers.

 

Gezinsvriendelijke gemeente

Sint-Katelijne-Waver draagt trots het label ‘Kindvriendelijke Gemeente’. De gemeente staat bekend als een aangename plek, vol van leven. En daar stop het niet. Want naast de her en der verspreide speelplekken, draagt de gemeente ook zorg voor de hondenliefhebber. Die kan zijn viervoeter laten ravotten in een van de verschillende hondenweides. Sint-Katelijne-Waver is bovendien een propere gemeente waardoor het een leuke, leefbare plek is voor het hele gezin.

 

Sporten, fietsen, wandelen: Sint-Katelijne-Waver heeft het allemaal

Het Pasbrugbos, het Sint-Michielsdomein, de Hondsbossen, het Gasthuisbos … het zijn maar enkele voorbeelden van de natuur die Sint-Katelijne-Waver te bieden heeft. Eén ding is een feit: wandelen in Sint-Katelijne-Waver is een cadeau voor iedereen die rust zoekt. Al moet u de bossen wel delen met reeën en eekhoorns. Bovendien doorkruist de fietsostrade Antwerpen-Mechelen de gemeente. Ideaal voor de fietsers onder ons.

Omdat Sint-Katelijne-Waver een grotere gemeente is, is er ook de nodige sportinfrastructuur zoals twee zwembaden, een golfterrein en het sportcomplex Heiveld.

 

Over het Groentemuseum, schansen en studeren

Op uw ontdekkingstocht door Sint-Katelijne-Waver komt u diverse bunkers en schansen tegen: herinneringen aan de verdedigingslinie die hier was gevestigd in de Tweede Wereldoorlog. Maar de gemeente is ook bekend voor zijn groenteteelt, getuige het Groentemuseum. Ook menig ingenieur kent Sint-Katelijne-Waver goed: de KU Leuven huisvest er namelijk de faculteit Industriële Wetenschappen. Uiteraard zijn er ook de nodige kleuter- en basisscholen.

 

Deelgemeente Onze-Lieve-Vrouw-Waver

In Onze-Lieve-Vrouw-Waver staat het indrukwekkende Ursulineninstituut. Vroeger was het instituut een klooster met een internationaal internaat. Tot op vandaag dient een deel van het complex nog altijd als middelbare school. Verder vindt u er enkele musea en organiseert de gemeente er diverse culturele activiteiten. Toch spreekt vooral de wintertuin in art-nouveaustijl tot de verbeelding met een indrukwekkend schouwspel van licht en kleur.

Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver liggen op wandel- en fietsafstand van Mechelen en hebben een vlotte verbinding met de autosnelweg naar onder andere Antwerpen en Brussel. Dat maakt beide gemeenten tot de ideale woonplaats voor gezinnen.

Lees meer
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak