Contacteer ons Zorgeloos verkopen

Musica - commercieel casco

volledig beschikbaar
Unieke kans! Ruim handelspand op een commerciële TOPlocatie in het centrum van Sint-Katelijne-Waver.
Deze nieuwbouw-handelsruimte biedt tal van mogelijkheden als winkelpand, kantoor- of praktijkruimte en beschikt over een oppervlakte van maar liefst 444m2 met aansluitend een buitenruimte van 236m2. De handel is gelegen op het gelijkvloers van het luxueus nieuwbouwproject Musica, een duurzaam woonproject met 12 bovenliggende appartementen.
Toonaangevende en toch tijdloze architectuur staan in dit project centraal. De oplevering gebeurt casco zodat u de inrichting en afwerking nog volledig op uw maat kan afstemmen.

De gunstige locatie kent heel wat passage door de centrumligging en beschikt over een grote etalage. Uw klanten vinden de nodige parkeergelegenheid gemakkelijk op wandelafstand op het dorpsplein en er is tevens mogelijkheid om in de ondergrondse parking, bereikbaar met auto en fiets via een gemeenschappelijke inrit, additioneel meerdere staanplaatsen, parkeerboxen of extra berging aan te kopen.

Met andere woorden, een buitenkans.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Architect

Mossoux Architecten is een ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten.

Het kantoor werkt aan diverse opdrachten in de private en publieke sector: Particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële en polyvalente ruimten, kantoor- en industriebouw. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het architectenbureau werd in 1984 opgericht door architect-stedenbouwkundige Guy Mossoux. De zaakvoerder wordt bijgestaan door een jong team van architecten en interieurarchitecten.

architect 599
locatie 599

In de buurt

Over wandelen en wonen in Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver is wonen vlak bij Mechelen en al wandelend en fietsend tot rust komen. Leer deze gemeente beter kennen.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak