Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Grondwerken lopende!
17 appartementen

Heffena - appartementen

76% verkocht
Welkom thuis, welkom in Heffena!

“Heffena” is een gloednieuw woonproject in Heffen, een deelgemeente van Mechelen.
Residentie Heffena geniet van een ware topligging in het dorpscentrum van Heffen, op de hoek van het fraaie Dorpsplein en de Kazernestraat, en vlakbij de Sint-Amanduskerk en de Zenne waar het heerlijk vertoeven is. De bruisende stad Mechelen is op een boogscheut gelegen en ook Antwerpen en Brussel zijn vlot te bereiken.

In Heffen vind je een aangename, rustige leefomgeving waar je je onmiddellijk thuis voelt. De Zenne versterkt dit nog. Een rivier bepaalt mee de rustige uitstraling van de omgeving en is ideaal om te onthaasten. Tegelijk zijn er wervelende steden in de buurt, ideaal voor pendelaars of voor een uitje

Heffena omvat in totaliteit 17 appartementen en 2 commerciële ruimtes; dit alles rondom de gemeenschappelijke tuin. Een woonvriendelijke sfeer staat centraal. De appartementen zijn zo ontworpen dat er in elke leefruimte een maximum aan natuurlijk licht binnenvalt. Dankzij de goed doordachte indelingen, worden alle ruimtes uitstekend benut. Ook de materiaalkeuzes van de architecten dragen bij tot een mooi esthetisch geheel, met als extra pluspunt de groene en aangename gemeenschappelijke tuin, waar het heerlijk vertoeven is met vrienden, familie, buren.

Absolute troef van Heffena is de integratie van ‘slimme appartementen’ met een standaard aanbod van gebruiksvriendelijke basisdomotica. Vloerverwarming via warmtepomp is standaard voorzien alsook ventilo convectoren in de slaapkamers die naast verwarmen ook kunnen koelen. Project Heffena beantwoordt bovendien ook aan de BEN20 norm. BEN staat voor ‘bijna-energie neutraal’, waardoor je voor 100% bent vrijgesteld van de betaling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan zelf je afspraak met onze nieuwbouwspecialist in via onze website!
Lees meer

Fotogalerij

Video

Virtueel bezoek

Documenten

staat 698
Grondwerken lopende!
Nog 4 te koop

Stand der werken

De grondwerken zijn heden volop lopende op residentie Heffena en zullen kortelings opgevolgd worden door de fundering van dit knap project. De oplevering van dit project is voorzien in Juli 2024.

Aannemer

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland.  Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

aannemer 698

Architect

In het midden van de jaren 1980 richtte Reginald Schellen zijn eigen Architectenbureau op. Meer dan dertig jaar later maakt ook zijn zoon Pieterjan deel uit van het dynamische team van twaalf vaste en gemotiveerde architecten, ingenieur-architecten en interieurarchitecten. Ze zijn mensgericht, vakkundig en nieuwsgierig. Grootschalige en complexe programma’s bedenken en herdenken blijft hun sterkte. Via deze aanpak bieden ze een architecturaal antwoord op de actuele maatschappelijke uitdagingen van vandaag: vergrijzing, verstedelijking, duurzaamheid, nieuwe woonvormen …

Het bureau kan buigen op ruime ervaring in individuele en meergezinswoningen en
grootschalige projecten zoals kantoren, bedrijfsgebouwen, zorgcentra, scholen en sportinfrastructuur. Hierbij verzorgden ze ook telkens een interieurontwerp op maat.
Samen met de opdrachtgever, ruimtelijke planners, uitvoerders en eindgebruikers werken ze op een flexibele en creatieve manier aan inventieve, innovatieve, geïnspireerde en solide architectuuroplossingen.

Hun passie is het gedreven streven naar hedendaagse, waardevolle, functionele en
duurzame architectuur die past in de omgeving. De beleving van ruimte en licht op de plaats waar men woont en werkt heeft immers een fundamentele en directe invloed op de levenskwaliteit en gevoelstoestand van de gebruiker. Zo zijn ze steeds op zoek naar een architectuur waarin de mens centraal staat en waar techniek en emotie samen komen. Als hieruit tijdloze, duurzame en eerlijke architectuur met oog voor detail en het tactiele uit voortkomt is hun opzet geslaagd.

Met deze waarden in het achterhoofd streven ze als bureau steeds naar 100% klant tevredenheid zowel voor de opdrachtgever als de eindgebruiker.

architect 698
locatie 698

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak