Contacteer ons Zorgeloos verkopen
In volle opbouw
43 appartementen

Pronkenberg

88% verkocht
Maak kennis met residentie Pronkenberg, waar u in een kwalitatief appartement met ruim terras kan genieten van de groene omgeving. Bovendien komt deze residentie in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

In Pronkenberg komt u thuis in een klassevol appartement waar uw wooncomfort primeert. Een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen, verdeelde over drie woonunits, zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

Deze appartementen worden afgewerkt in een hedendaagse architectuur, ontworpen door het architectenbureau S3Architecten, en dit in harmonie met de groene omgeving waar dit project gerealiseerd wordt. U heeft de mogelijkheid om het appartement in te richten volgens eigen smaak en stijl, dit volgens de keuze van afwerkingsmaterialen in het lastenboek. Bovendien zullen hedendaagse en milieuvriendelijke technieken gebruikt worden zoals vloerverwarming via warmtepomp en ventilatie type D.

Dit project is gelegen in een groene omgeving tegenover een natuurpark doch goed bereikbaar en centraal gelegen nabij verbindingsweg naar Mechelen en E19 Brussel-Antwerpen. Het centrum van Kontich-Kazerne met bakkers, supermarkt, apotheek, school en treinstation bereikt u in enkele minuten te voet.

Woonunits B en C bevinden zich reeds in afwerkingsfase waardoor de oplevering hier reeds eind dit jaar/begin volgend jaar op de agenda staat. Voor woonunit A is men volop aan de ruwbouwwerken bezig.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Plan je bezoek met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

43 appartementen
Gelijkvloers
Verdieping 1
Verdieping 2
Blok A
Blok B
Blok C

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Video

staat 7
In volle opbouw
Nog 5 te koop

Stand der werken

De bouwwerken vorderen vlot; De afwerking is voor gebouw B en C reeds aan de orde. Voor gebouw B voorziet men de oplevering eind dit jaar en voor gebouw C rond april 2022. Voor gebouw A is men in maart van start gegaan met de grondwerken (fase 2 van het project). Momenteel is het gebouw wind-en waterdicht en is men volop de nutsvoorzieningen aan het installeren en komen chape- en bezettingswerken aan de orde. De oplevering van A is voorzien voor najaar 2022.

Aannemer

De laatste decennia realiseerde Hooyberghs Algemene Bouwonderneming een zeer snelle groei. Dit leidde tot een forse stijging van zowel het aantal gerealiseerde projecten als het aantal medewerkers en laat zich duidelijk merken in de financiële cijfers.

Ondanks de sterke groei blijven wij een familiebedrijf waar laagdrempeligheid en een gemoedelijke sfeer overheersen.

Een professionele leiding binnen een uitgebouwde structuur staat garant voor een strikte projectopvolging van onze meer dan 70 gelijktijdige werven over heel België.

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs onderscheidt zich op de markt door het realiseren van zowel kleinemiddelgrote als grote bouwprojecten. Je kunt ook 'groot' zijn in kleine werven, zo luidt onze filosofie.

aannemer 7

Architect

S3Architecten is een polyvalent en complementair team van architecten-vormgevers met interesse voor ontwerp op elk niveau. Architectuur is in een optimale situatie een totaalproject waarin ontwerpen zowel gebeurt op schaal van interieur, exterieur als op stedenbouwkundige schaal. 

architect 7
locatie 7

In de buurt

Maak kennis met de gemeente Kontich

Gemeente Kontich: van het gezellige winkelcentrum tot het natuurgebied Oude Spoorwegberm. Ontdek het zelf.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak