Contacteer ons Zorgeloos verkopen
50 appartementen

D'ile malines

60% verkocht
Dit bijzondere residentiële project zal worden ontwikkeld door DCA op de site van een voormalige betoncentrale, Inter-Beton. D'Île Malines dankt zijn naam aan de unieke ligging op een schiereiland dat wordt gevormd door de armen van de Dijle. De site, die deel uitmaakt van het stadsvernieuwingsproject 'Keerdoksite', omvat behalve de twee woonvolumes met een vijftigtal appartementen ook een gloednieuw stadspark.

D'Île Malines wordt een oase van groen voor wie in alle rust toch graag vlakbij de dynamiek van de stad leeft.

Wat nu nog een troosteloze, grijze betoncentrale is, wordt binnenkort omgetoverd tot een eiland van rust en groen. Het project bestaat uit twee woonvolumes met respectievelijk 35 en 15 appartementen. Er is ook een ruimte voor een café of restaurant met buurtverzorgende functie. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en er is een ruime ondergrondse parkeergarage.

D'Île Malines maakt deel uit van de herontwikkeling van de Keerdoksite. De ontwikkeling van dit nieuwbouwproject kwam dan ook tot stand na een intense samenwerking met de stad Mechelen. Met dit project bouwen we op een innovatieve manier mee aan de nieuwe stadswijk die hier zal ontstaan.

De residentie bevindt zich op wandelafstand van de binnenstad en is goed te bereiken met de fiets. Bovendien is het gelegen vlakbij de R12 en op een steenworp van de afrit Mechelen-Noord op de E19. De ruimte tussen de gebouwen draagt Global Estate Group over aan de stad Mechelen. De ambitie is om er een eigentijds stadspark te creëren, een groene ontmoetingsruimte met veel ruimte voor experiment en een sterke beleving aan het water.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

50 appartementen
Gelijkvloers
Verdieping 1
Verdieping 2
Verdieping 3
Verdieping 4
Verdieping 5
Verdieping 6
Blok A
Blok B

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Aannemer

Global Estate Group is een projectontwikkelaar uit Oostkamp gespecialiseerd in de herontwikkeling van (verontreinigde) industriegronden tot hoogstaande industriële en residentiële nieuwbouwprojecten. Braakliggende industrieterreinen en leegstaande panden transformeren we tot aangename en duurzame woon- en werkruimtes. Het kleine maar ambitieuze team van Global Estate Group bouwt met veel passie verder om zoveel mogelijk slapende gronden en gebouwen een nieuwe, aantrekkelijke en duurzame bestemming te geven. 

 

 

Als ervaren speler in de bouwsector staat DCA voor betrouwbaar vakmanschap en verfijnd wooncomfort. En dankzij de actieve opvolging wordt u persoonlijk begeleid doorheen het bouwproces, met speciale aandacht voor al uw wensen.

aannemer D'ILE MALINES
locatie D'ILE MALINES

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Jade van Gaal

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak