Contacteer ons Zorgeloos verkopen
De afbraakwerken zijn gestart!
4 woningen

Hof ter beuken woningen

75% verkocht
Zoek je een rustige en groene thuis? En met het bruisende stadsleven toch dichtbij? Maak dan snel kennis met Hof ter Beuken. Je vindt er de perfecte combinatie van rust, groen en ruimte, op een boogscheut van de Mechelse binnenstad

Hof ter Beuken bevindt zich in het binnengebied tussen de Zemstbaan en de Brusselsesteenweg. Daar verrijzen binnenkort 4 woningen en 2 kleinschalige appartementsgebouwen met in totaal 24 appartementen.

In de 4 moderne woningen vind je telkens een lichtrijke leefruimte, voldoende berging, 2 badkamers, 4 slaapkamers en een mooie, private zuid georiënteerde tuin.
Voor elke woning worden 2 (bovengrondse) autostaanplaatsen voorzien.

Alle woongelegenheden worden bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de huidige BEN-30 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing. De kwalitatieve afwerking maakt het geheel compleet.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

Video

staat 493
De afbraakwerken zijn gestart!
Nog 1 te koop

Stand der werken

De afbraakwerken zijn volop lopende, aansluitend zal men de site bouwrijp maken. De wegenis die toegang verleent tot de site zal tevens dit jaar nog aangelegd worden.

Aannemer

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland.  Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

aannemer 493

Architect

CONIX RDBM Architects is een organisatie die een belangrijke plaats binnen de architectenwereld inneemt zowel in België, als in Nederland. Ze verwierven internationale faam met het Belgisch EU Paviljoen voor de World Expo in Shanghai in 2010 en met de renovatie en uitbreiding van het Atomium in 2005.

Architect Gerrit-Jan van Eck over project Hof Ter Beuken: “Elke plek heeft haar eigen ziel; een sterk gevoel dat telkens wordt bevestigd als je in de Zemstbaan komt. Mijn eerste bezoek aan deze locatie riep meteen een gevoel van  ́groene rust ́ op. Ondanks de nabijheid van twee drukke verkeersaders overheerst het rustig en natuurlijk karakter, met de grote inheemse bomen aan een doodlopende straat. Dit gevoel hebben we niet alleen willen behouden, maar daarnaast ook trachten te versterken in het ontwerp.

De kleinschalige woongebouwen hebben we ontworpen als lichte paviljoenen rond de bestaande bomen. Het groene karakter wordt doorgetrokken in het nieuw aangelegde park. De ondergrondse parking is enkel onder de gebouwen geplaatst, wat de mogelijkheid biedt om overal bomen en struiken aan te planten.

Het ontwerp van de gebouwen is doelbewust licht gehouden, met accenten in hout. De grote buitenruimten van de appartementen zijn volledig gericht op het park. De buitenruimten van de woningen zijn opgevat als een verlengde van het park. Mijn wens als architect is dan ook dat de bewoners niet alleen hun  ́groene rust ́ zullen vinden, maar er ook maximaal gebruik van gaan maken.”

architect 493
locatie 493

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak