Contacteer ons Zorgeloos verkopen
12 appartementen

Musica

50% verkocht
Ontdek residentie Musica, een duurzaam woonproject met toonaangevende en toch tijdloze architectuur, kortom een waardige aansluiting bij haar omgeving.

Dit totaalproject in het centrum van Sint Katelijne Waver bestaat uit 4 handelsruimtes op het gelijkvloers, 12 appartementen, veel parkeergelegenheid en berging ondergronds met fietsenstallingen, alsook een mooi aangelegde tuin, binnenplein en een multifunctioneel zalencomplex

Op het eerste, tweede en derde verdiep bevinden zich 12 luxe appartementen, elk voorzien van twee of drie slaapkamers en een mooi terras. De inkomdeuren bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw en komen uit op een gemeenschappelijk buitenluifel waardoor je van aan de inkomdeur van de appartementen uitkijkt op de mooie binnentuin

Alle appartementen worden bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de huidige BEN-30 norm. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing. De kwalitatieve afwerking maakt het geheel compleet.

De ondergrondse bouwlaag, bereikbaar met auto en fiets via een gemeenschappelijke inrit, omvat privatieve staanplaatsen, parkeerboxen en ruime bergingen dewelke additioneel aan te kopen zijn. Tevens zijn er gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien, alsook lokalen voor de nutsvoorzieningen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan zelf je afspraak met onze nieuwbouwspecialist in via onze website!
Lees meer

Fotogalerij

Aannemer

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland.  Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

aannemer 568

Architect

Mossoux Architecten is een ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten.

Het kantoor werkt aan diverse opdrachten in de private en publieke sector: Particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële en polyvalente ruimten, kantoor- en industriebouw. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het architectenbureau werd in 1984 opgericht door architect-stedenbouwkundige Guy Mossoux. De zaakvoerder wordt bijgestaan door een jong team van architecten en interieurarchitecten.

architect 568
locatie 568

In de buurt

Over wandelen en wonen in Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver: over wonen en wandelen

Tegen Mechelen ligt het mooie Sint-Katelijne-Waver. Deze gemeente heeft enkele dorpskernen die ontstaan zijn rond kerken zoals de Sint-Catharinakerk in het centrum, Sint-Libertuskerk in het zuiden en de Sint-Augustinuskerk in het westen. Maar wat deze gemeente echt kenmerkt, zijn de vele parken en bossen, gesmaakt door buurtbewoners en wandelliefhebbers.

 

Gezinsvriendelijke gemeente

Sint-Katelijne-Waver draagt trots het label ‘Kindvriendelijke Gemeente’. De gemeente staat bekend als een aangename plek, vol van leven. En daar stop het niet. Want naast de her en der verspreide speelplekken, draagt de gemeente ook zorg voor de hondenliefhebber. Die kan zijn viervoeter laten ravotten in een van de verschillende hondenweides. Sint-Katelijne-Waver is bovendien een propere gemeente waardoor het een leuke, leefbare plek is voor het hele gezin.

 

Sporten, fietsen, wandelen: Sint-Katelijne-Waver heeft het allemaal

Het Pasbrugbos, het Sint-Michielsdomein, de Hondsbossen, het Gasthuisbos … het zijn maar enkele voorbeelden van de natuur die Sint-Katelijne-Waver te bieden heeft. Eén ding is een feit: wandelen in Sint-Katelijne-Waver is een cadeau voor iedereen die rust zoekt. Al moet u de bossen wel delen met reeën en eekhoorns. Bovendien doorkruist de fietsostrade Antwerpen-Mechelen de gemeente. Ideaal voor de fietsers onder ons.

Omdat Sint-Katelijne-Waver een grotere gemeente is, is er ook de nodige sportinfrastructuur zoals twee zwembaden, een golfterrein en het sportcomplex Heiveld.

 

Over het Groentemuseum, schansen en studeren

Op uw ontdekkingstocht door Sint-Katelijne-Waver komt u diverse bunkers en schansen tegen: herinneringen aan de verdedigingslinie die hier was gevestigd in de Tweede Wereldoorlog. Maar de gemeente is ook bekend voor zijn groenteteelt, getuige het Groentemuseum. Ook menig ingenieur kent Sint-Katelijne-Waver goed: de KU Leuven huisvest er namelijk de faculteit Industriële Wetenschappen. Uiteraard zijn er ook de nodige kleuter- en basisscholen.

 

Deelgemeente Onze-Lieve-Vrouw-Waver

In Onze-Lieve-Vrouw-Waver staat het indrukwekkende Ursulineninstituut. Vroeger was het instituut een klooster met een internationaal internaat. Tot op vandaag dient een deel van het complex nog altijd als middelbare school. Verder vindt u er enkele musea en organiseert de gemeente er diverse culturele activiteiten. Toch spreekt vooral de wintertuin in art-nouveaustijl tot de verbeelding met een indrukwekkend schouwspel van licht en kleur.

Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver liggen op wandel- en fietsafstand van Mechelen en hebben een vlotte verbinding met de autosnelweg naar onder andere Antwerpen en Brussel. Dat maakt beide gemeenten tot de ideale woonplaats voor gezinnen.

Lees meer
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak