Contacteer ons Zorgeloos verkopen
De werken starten!
12 appartementen

Musica

66% verkocht
Ontdek residentie Musica, een duurzaam woonproject met toonaangevende en toch tijdloze architectuur, kortom een waardige aansluiting bij haar omgeving

Dit totaalproject in het centrum van Sint Katelijne Waver bestaat uit 4 handelsruimtes op het gelijkvloers, 12 appartementen, veel parkeergelegenheid en berging ondergronds met fietsenstallingen, alsook een mooi aangelegde tuin, binnenplein en een multifunctioneel zalencomplex

Op het eerste, tweede en derde verdiep bevinden zich 12 luxe appartementen, elk voorzien van twee of drie slaapkamers en een mooi terras. De inkomdeuren bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw en komen uit op een gemeenschappelijk buitenluifel waardoor je van aan de inkomdeur van de appartementen uitkijkt op de mooie binnentuin.

Alle appartementen worden bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de huidige BEN-30 norm. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing. De kwalitatieve afwerking maakt het geheel compleet.

De ondergrondse bouwlaag, bereikbaar met auto en fiets via een gemeenschappelijke inrit, omvat privatieve staanplaatsen, parkeerboxen en ruime bergingen dewelke additioneel aan te kopen zijn. Tevens zijn er gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien, alsook lokalen voor de nutsvoorzieningen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan zelf je afspraak met onze nieuwbouwspecialist in via onze website!
Lees meer

Fotogalerij

staat 568
De werken starten!
Nog 4 te koop

Stand der werken

De torenkraan werd geplaatst en werken van deze residentie zullen eerstdaags van start gaan.

Architect

Mossoux Architecten is een ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten.

Het kantoor werkt aan diverse opdrachten in de private en publieke sector: Particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële en polyvalente ruimten, kantoor- en industriebouw. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het architectenbureau werd in 1984 opgericht door architect-stedenbouwkundige Guy Mossoux. De zaakvoerder wordt bijgestaan door een jong team van architecten en interieurarchitecten.

architect 568
locatie 568

In de buurt

Over wandelen en wonen in Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver is wonen vlak bij Mechelen en al wandelend en fietsend tot rust komen. Leer deze gemeente beter kennen.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak