Contacteer ons Zorgeloos verkopen
28
30 appartementen

De zichten

93% verkocht
Maak kennis met residentie 'De Zichten', een parel net buiten de stad in een groene en rustige omgeving, bestaande uit 30 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, en 12 woningen met garage.

Deze exclusieve appartementen zijn gelegen in een inspirerende groene oase met een prachtig zicht op de parktuin van maar liefst 2,3HA en de Vrouwvliet, en dit op een steenworp van het stadscentrum. Met andere woorden genieten, elke dag opnieuw.

De appartementen zijn heden volop in aanbouw en beschikken elk over 2, 3 tot 4 slaapkamers, riante leefruimtes en ruime zonneterrassen. De afwerking van de appartementen gebeurt volgens lastenboek en dat steeds met hoogwaardige materialen. Als bewoner parkeert u in de overdekte parkeerruimtes op het gelijkvloers. Ter hoogte van de inkomhallen zijn fietsenstallingen voorzien. Per appartement dient er minstens 1 autostaanplaats aangekocht te worden.

Winkels, scholen en het station bevinden zich op fietsafstand; Een vlotte verbindingen naar Leuven – Brussel – Antwerpen is een extra troef.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in !
Lees meer

Beschikbaarheid

30 appartementen
Verdieping 1
Verdieping 2
Verdieping 3
Verdieping 4

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Joelle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak

Contacteer ons voor meer informatie