Contacteer ons Zorgeloos verkopen
De afbraakwerken zijn gestart!
18 appartementen

Den geerhoek

38% verkocht
Bent u op zoek naar een eigentijdse woonst met een energiezuinig karakter en maximaal leefcomfort? Dan is residentie Den Geerhoek in centrum Willebroek u op het lijf geschreven.
Dit kleinschalige woonproject met ruime en lichtrijke appartementen komt tegemoet aan ál uw wooneisen.

Van een uitstekende ligging tot een hoogwaardige afwerking met eco-vriendelijke technologie. Kers op de taart: knappe terrassen aan straat- en tuinzijde én een groene binnentuin. Bovendien is dit nieuwbouwproject toekomstgericht, met meegroeimogelijkheden en een bewegingsvriendelijke lay-out.
Lees meer

Fotogalerij

Virtueel bezoek

staat 598
De afbraakwerken zijn gestart!
Nog 11 te koop

Aannemer

Sinds de start in 1938 zijn we uitgegroeid tot een stabiele, multidisciplinaire klasse 8-aannemer. Dankzij onze verwelkoming binnen het beursgenoteerde CFE (binnen de afdeling CFE Contracting) en met onze dochteronderneming Arthur Vandendorpe hebben we alle expertise en ervaring in huis om van elk bouwproject een succes te maken.

Een no-nonsensaanpak gestoeld op een jarenlange expertise, klantgerichtheid, integriteit en teamplay … daar staan we voor!

Private ontwikkelingen, Publiek Private Samenwerking (PPS), Design & Build of bouwteamrealisatie … geen uitdaging is ons te groot. Van ontwerp over bouw tot onderhoud en exploitatie. Met Van Laere haalt u een partner in huis die met u meedenkt. Samen bouwen we op maat van uw project.

Met de duurzaamheidsprincipes in het achterhoofd, kennis van hout- beton en staalbouw en gesteund op de nieuwe technologieën zijn we ook uw kwalitatieve partner bij passiefbouw.

Vertrouwen en samenwerking zijn dé sleutels om van een bouwverhaal een succes te maken. We zijn dan ook een ingenieurs-bouwbedrijf dat er van houdt om écht tijd te maken voor onze klant, hem bij te staan met raad en daad, en mee te denken om het beste resultaat te bereiken voor alle bouwpartners.

aannemer 598

Architect

Walter Schaerlaken is een gekend architect uit Willebroek en heeft in zijn rijkgevulde carrière reeds diverse groot- en kleinschalige projecten ontworpen in Willebroek en omstreken. Ook de bouwstijl van Blaresfelde wordt getypeerd door zijn unieke en herkenbare stijl.

architect 598
locatie 598

In de buurt

Gemeente Blaasveld tussen stad en groen

Gezellig vertoeven in gemeente Blaasveld

Blaasveld ligt tussen Willebroek en het grote natuurpark Blaasveldbroek. Zo combineert deze gemeente het beste van twee werelden: alles vlak bij de hand in het centrum van Willebroek en de absolute natuurrust van de bossen. In de gemeente zelf zijn er uiteraard de nodige scholen, winkels en horecagelegenheden te vinden. De regio trekt dan ook steeds meer gezinnen aan. Daarop spelen projectontwikkelaars handig in met duurzame nieuwbouwprojecten. Zo groeit Blaasveld uit tot een gezinsvriendelijke gemeente.

 

Natuur, spel, sport en plezier

In Blaasveldbroek zijn tal van tragewegenwandelingen en fietsroutes. En er is zelfs een wandelpad geschikt voor rolstoelgebruikers. Voor de liefhebbers zijn er ook uitgestippelde tochten langsheen verschillende erfgoedsites. In de speelzones leven kinderen zich dan weer helemaal uit, maar ook honden kunnen lekker ravotten in de hondenzones.

Naast het Blaasveldbroek ligt de watersportbaan Hazewinkel, internationaal gerenommeerd in de kajak- en roeisport. Al halen ook windsurffanaten hier hun hart op. Het is daarom de uitvalsbasis van verschillende watersportverenigingen. Kampioenschappen trekken dan ook veel bezoekers naar de gemeente Blaasveld.

Lees meer
Anne De Prins

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie