Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Afbraakwerken gestart
35 appartementen

Houtbay

40% verkocht
Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen en de stad Lier

Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Residentie Houtbay is een volledig nieuw woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de één-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden.

De afsluitbare binnenruimte is voorzien van een ruim grasveld, gemeenschappelijke tuin met eco-/zwemvijver, speeltuin, bbq-zone en moestuin. Bijkomend is er een gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

De 35 appartementen die verdeeld worden over de drie gebouwen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, aparte wc, badkamer, open keuken, leefruimte en ruime slaapkamers. De leefruimte geeft steeds directe toegang naar de privatieve tuin of terras. Op deze manier kan men als bewoner genieten van de collectieve binnentuin maar ook steeds de rust opzoeken in je eigen privé buitenruimte.

In de ondergrondse verdieping zijn buiten de 47 autostaanplaatsen, 74 fietsenstallingen, een afvalberging, meterlokaal en individuele bergingen voorzien. Minimaal één autostaanplaats en berging zijn bij aan te kopen. Voor de bezoekers zijn er voldoende fietsenstallingen aanwezig.

De goede bereikbaarheid en de centrale ligging naar de verschillende grootsteden zijn bij residentie Houtbay tevens een grote troef. Hiernaast zijn er voldoende faciliteiten in het dorp zelf, dit gaande van onderwijs en ontspanning tot horeca en winkels.
Naast de heerlijke wandel en fietsroutes is hier ook heel wat te beleven. Het sport- en ontspanningsaanbod is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.
Kort gezegd: Een ideale locatie met een divers aanbod van faciliteiten voor zowel jonge starters als mensen die de drukke stad willen ontvluchten.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ook uw droomwoonst?

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

35 appartementen
Gelijkvloers
Verdieping 1
Verdieping 2
Verdieping 3
Blok A
Blok B
Blok C

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Video

Virtueel bezoek

staat 354
Afbraakwerken gestart
Nog 21 te koop

Stand der werken

De afbraakwerken van dit project zijn volop lopende. Aansluitend zal men eind september met de graafwerken voor de fundering van start gaan.

Aannemer

Wat ooit als een eenmanszaak begon, is nu een gevestigde bouwonderneming & schrijnwerkerij met een 80-tal gekwalificeerde medewerkers. De familie Huybreckx bouwde de firma uit gedurende 2 generaties. HUYBRECKX nv is een bloeiend bouwbedrijf met erkenning 7. Constante investeringen in materiaal, gebouwen en personeel maken de onderneming nog energieker en polyvalenter.

aannemer 354
locatie 354

In de buurt

Duffel – tussen groen en Nete

Nete splitst Duffel in twee

Tussen Lier en Mechelen ligt het charmante Duffel. Al spreken inwoners liever van Duffel-Oost en Duffel-West omdat de Nete dwars door het dorp loopt. De rivier zorgt voor een prachtig waterlandschap, maar ook de vele natuurgebieden maken van Duffel een groene long. Getuige onder andere Domein De Locht, Park Perwijs en Muggenbergpark mét kasteel.

 

Met de fiets naar de stad

Duffel ligt pal in het midden van Lier en Mechelen. Logisch dat deze gemeente de ideale woonplaats is voor mensen op zoek naar groen en rust, met de bruisende stadskernen op fietsafstand. Maar ook in Duffel-centrum is het fijn vertoeven met de lokale winkeltjes, restaurants en cafeetjes. Tip: Bent u een echte lekkerbek? Spring zeker even binnen bij de bakker en maak kennis met de Duffelse reus.

 

Sporten, spelen en wandelen in Duffel

De koddige kater, De stoute steenezel, De apekermis … kinderen gaan graag op ontdekking in de speelpleintjes verspreid doorheen de gemeente. Het zwembad, klein maar gezellig, trekt ’s avonds heel wat gezinnen aan, terwijl sportliefhebbers hun benen strekken op een van de vele looproutes. De variatie aan fiets- en wandelroutes maken het plaatje compleet. Laat u zich ook inDUFFELen door deze prachtige gemeente?

Lees meer
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak