Contacteer ons Zorgeloos verkopen
7 appartementen

Antwerpsepoort

85% verkocht
Maak kennis met residentie Antwerpsepoort te Lier, de ideale plek voor de vestiging van uw nieuwe thuis of als slimme investering.
Dit mooi en kleinschalig nieuwbouwproject huisvest 7 ruime appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers en zuid-georiënteerde zonneterrassen van maar liefst 40m2 en een mooi tuintje op het gelijkvloers. De appartementen werden reeds tot in de puntjes afgewerkt, inclusief schilderwerken, waardoor ze bij akte reeds ter beschikking zijn. Bovendien voldoen alle appartement aan de BEN-30 norm waardoor u de eerste 5 jaar van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing geniet.

Achterliggend zijn een aantal garageboxen voorzien waarbij u over de mogelijkheid beschikt er een of meerdere bij aan te kopen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De appartementen van deze residentie komen mogelijks in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% indien u als koper aan de voorwaarden voldoet.
Lees meer

Fotogalerij

Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak