Wat onze klanten zeggen

Lees reviews

Wat onze klanten zeggen

Tevreden klanten

Ontdek onze mooie verhalen!

Wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal. Geen loze woorden, wel het streefdoel van onze medewerkers. 

Ontdek hier wat onze klanten over ons te zeggen hebben, en wij hopen ook u spoedig te mogen verwelkomen op deze pagina!

Contacteer ons Zorgeloos verkopen

Niet gevonden wat je zocht?

Je nieuwbouwdroom net gemist? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en zit op de eerste rij voor de lancering van onze toekomstige projecten!

Schrijf je in
24-04-2021, Malines Group
Alles verliep vlotjes👍
Pascale Vanden Berghe
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Alles was erg snel en goed. Je hebt altijd in alles gesteund. Heel erg bedankt ... Familie Andreev.
Yuliyan Andreev
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Professioneel, voldoet aan de vereisten van de klant .
willy jacobs
star star star star star
11-07-2019, Malines Group
Bedankt aan het team Malines Group Blaasveld om alles tip top tot in de puntjes in orde te maken. Wij zijn alvast zeer tevreden!
star star star star
20-07-2021, Malines Group
Katrien heeft professioneel gewerkt. Ze doet dat op een vriendelijke en correcte manier. We zijn heel tevreden over haar werk.
Selleslagh Frieda
star star star star star
26-05-2021, Malines Group
Zijn al op stap geweest met Joëlle, zeer correct, vriendelijk en professioneel.
Kijken uit naar de volgende afspraak
Diane Aenspeck
star star star star star
05-09-2021, Malines Group
Enorm fijne ervaring om samen te werken met Malines Group. De makelaar is heel vriendelijk en duidelijk en steeds ter uwe beschikking. Wij raden ze dan ook iedereen aan !
Sarah
star star star star star
14-04-2021, Malines Group
Vriendelijke ontvangst , duidelijke uitleg en snelle respons op tal van vragen
Martine Franckx
star star star star star
25-02-2021, Malines Group Blaasveld
Reeds ervaring mee gehad.Behulpzame mensen

Marleen de Henau
star star star star
21-02-2019, Malines Group
Eerlijk de afspraken nagekomen daarom een aan te bevelen partner voor vastgoedtransacties
star star star star
30-08-2019, Malines Group
Wij kunnen Malines Group alleen maar aanbevelen! Geen gladde verkooppraatjes maar wel duidelijke, volledige en eerlijke informatie.
Tevens het feit dat we steeds snel antwoord kregen op al onze vragen hebben we als zeer aangenaam ervaren.

Andreas, bedankt voor de begeleiding in de aankoop van ons appartement!!
star star star star
02-04-2021, Malines Group
Begrijpbare en volledige uitleg, vriendelijk, antwoord op alle vragen
G. M.
star star star star star
20-04-2021, Malines Group
in het midden van de Corona een huis kopen is niet altijd gemakkelijk, maar toch heeft Rita, mij geholpen om een passend huis te vinden. het eerste juist voor mijn neus verkocht en dan kwam ze af met een telefoontje als opvolging en rade mij mijn nieuwe woning aan. nu nog even de andere papieren in orde maken en hartelijk dank Rita en alle andere Malines-medewerkers voor de hulp en ondersteuning.
Glenn N.
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Goede en snelle service
Geen gedoe rechtuit zoals het moet ,heel prettige samenwerking, en goede koper voor de woning gevonden TOP
Daniël Van Hummelen
star star star star star
29-07-2021, Malines Group
Katrien heeft ons deze keer ook weer prima geholpen bij de verhuur. Ze deed dat eveneens om de overdracht en afsluiting met de vorige huurder te regelen. Uitstekende service.
Selleslagh Frieda
star star star star star
05-05-2021, Malines Group
De rondleiding was heel duidelijk. Wij hebben van Katrien duidelijke info gehad en ze heeft ons ontzettend goed geholpen! Dankjewel! 😊
Marie
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Top
Brahim R
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Correct, professioneel en persoonlijk. Top gewoon. Kochten er n practige ruime flat met privegarage en 2 mooie terassen aan het kanaal, vlakbij de iconische brug, in 2018.
John B.
star star star star star
11-06-2021, Malines Group
Omdat volmaaktheid niet bestaat in dit aardstranendal worden er slechts VIER sterren uitgedeeld.
J. Van Hellemond
Jozef Van Hellemond
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zeer tevreden over service van Malines. Tijdens de onderhandelingen en afhandeling van zowel aan- als verkoop met verschillende medewerkers in contact gekomen en steeds een prima gevoel aan overgehouden. Afspraken worden correct nagekomen. Wij hebben Malines reeds aangeprezen bij vrienden en kennissen en zullen in de toekomst zeker nog met ze samenwerken .

GISELE DIELS
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Van begin tot einde een vlotte verkoop, op 1 dag verkocht. Een uitstekende service en informatie, zakelijk en toch zeer vriendelijk. Bedankt, Malines.
Nadine
star star star star star
09-04-2021, Malines Group
De medewerkers van Malines Group zijn respectvol, enthousiast en handelen met kennis van zaken. En altijd met de behoeften van de klant voorop. Het is een plezier om met hen samen te werken.
Carmen Carnier
star star star star star
21-08-2021, Malines Group
Verkoop van huis
goede samenwerking
Publie Monique
star star star star star
27-03-2019, Malines Group
Topservice, ons huis vrijdag te koop gesteld, dinsdag al verkocht. Dankjewel Rita, Anne en alle anderen in jullie team. 😘
star star star star
12-06-2021, Malines Group
Goede service, snelle verkoop. Alles verlopen volgens plan en offerte.
Jan VANZEGBROECK
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Een aanrader voor iedereen die zonder zorgen zen vastgoed wil verkopen. Zeer leuke ervaring om met Rita deze weg af te leggen.
Men zegge het voort
👌👌👌 toppers

Nadine Verbeken
star star star star star
11-06-2020, Malines Group
Heel vlotte mensen die je met raad en daad bijstaan , ik heb zeker geen spijt dat ik mijn woning door hen heb laten verkopen , 👍👍 ik ben zeeeeeer tevreden , en de verkoop is heel vlot verlopen .
Ik raad Malines groep zeker aan iedereen aan om als tussenpersoon te nemen

Een tevreden klant
star star star star
01-04-2021, Malines Group
Nicolas heeft ons schitterend geholpen.
Hij heeft echt voor een zorgeloze verkoop van onze woning gezorgd.
Altijd vriendelijk, enthousiast en correct.

Dank je wel.
Timothy
star star star star star
20-06-2019, Malines Group
Persoonlijke aanpak, correcte afhandeling.... Malines Group staat voor kwaliteit! Een aanrader bij de zoektocht naar of verkoop van je woning! Geschreven door een tevreden klant👌
star star star star
19-04-2021, Malines Group
Goede en vooral zeer snelle reactie op onze vragen.
Patrik Stynen
star star star star star
26-09-2019, Malines Group
Voor ons een huis waar onze kinderen opgroeide, waar ze leerden stappen, vallen, en weer opstaan. Een huis waar, voor ons, zoveel mooie herinneringen schuil houden. Uiteindelijk wilde we iets ruimer gaan wonen waardoor we onze thuis moesten verkopen. Malines group heeft die taak heel goed op zich genomen. Hun sterke en doordachte aanpak heeft ervoor gezorgd dat onze woning meteen verkocht was! Een hele ontlading en toch ook wat traantjes. Wij kunnen met een gerust gemoed verhuizen en aan een nieuw mooi hoofdstuk beginnen. Vandaar een welgemeende dankuwel Rita, Anne en Evelien !
Groetjes Brahim & Tessa
star star star star
25-05-2021, Malines Group
Meerdere contacten m.b.t. een paar bouwprojecten. Vandaag: een nieuw dossier nieuwbouw bereikt ons via mailing.
Andermaal betreft het een overzichtelijk en compleet dossier.
Op onze elektronische reactie inclusief vragen volgt prompt een antwoord.
greet ongena
star star star star star
16-04-2021, Malines Group
Very efficient and knowledgeable.
KIERAN
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Fantastische service voor verkoop. Hier staat de klant nog echt centraal! Dikke pluim voor gans het team. Ik raad Malines Group echt aan!

Residentie Village
star star star star star
04-02-2020, Malines Group
super team dat ons goed geholpen heeft met zowel de verkoop als iets anders te kopen!
star star star star
07-04-2021, Malines Group
De samenwerking met Andreas en Nicolas van Malines group is zéér goed geweest. Snelle communicatie, heel duidelijke uitleg. Een absolute aanrader om mee samen te werken!
Wiet Vande Velde
star star star star star
04-08-2021, Malines Group
Vriendelijk, proactief en snel, alles wat je verwacht wanneer je op zoek bent naar een huis.
KS
star star star star star
23-09-2020, Malines Group
Al een tijdje opzoek naar een starterswoning, dankzij Malines group kwam mijn droom uit! Mijn eerste woning. Een avontuur ingestapt waar ik weinig of niets van kende. Ik werd op een zeer professionele en vriendelijke manier begeleid en op de hoogte gebracht. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen, die steeds met een glimlach beantwoord werden. Op minder dan twee weken tijd werd alles geregeld tussen de verkoopster en mij, wat een topservice!
Heel blij dat ik deze grote stap samen met Malines group heb gezet, alleen maar aan te raden!
star star star star
13-04-2021, Malines Group
Vooral de vriendelijkheid ; de spontaniteit en hun ervaring spraken ons dadelijk aan
monique SELS
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Heel tevreden!

Nancy Geens
star star star star star
26-05-2021, Malines Group Blaasveld
Geweldige profesionneele mensen !!

Warda CHIHI
star star star star star
12-04-2021, Malines Group
Zeer correct,betrouwbaar en vriendelijk!Helpen u altijd direct verder als je vragen hebt.
Een echte aanrader om met te werken!!
Nicole Fransen
star star star star star
25-06-2021, Malines Group
Tof team, correct opvolging en vooral eerlijk .
Brahim Elbali
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Vriendelijke mensen ( Dario) 👍

Lucia Faustino
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Heel goede ervaring bij de aankoop van mijn eerste huis. De makelaar had geluisterd naar wat ik precies wou, en heeft dat ook weten vinden! Hij heeft me enorm geholpen bij de aankoop. Echt super ervaring en samenwerking.
Marie
star star star star star
22-06-2021, Malines Group
Korte zakelijke meeting met uw medewerkster. Goede voorstelling van de zaak.
Jan Vanhavenberge
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Goede service.
Persoonlijk aanpak.
Vlotte en duidelijke afhandeling van administratie.
meneer Vanhumbeeck
star star star star star
16-04-2021, Malines Group
Vlot, correctie en professionele begeleiding.
Fijne ervaring tot nu toe : een aanrader!
Rudi Nuytkens
star star star star star
16-04-2021, Malines Group
Na lang zoeken hebben we bij jullie ons huis gevonden en gekocht. Bij jullie heb ik de rust en het vertouwen gekregen en mijn angst voor "kopen" overwonnen. Mede dankzij jullie professionele aanpak kregen we niet de indruk "van moeten kopen" maar jullie gaven ons de ruimte, tijd en informatie en raad waar nodig. Ondertussen meer dan een jaar verder nog steeds heel happy en tevreden met onze woning. Geen verrassingen of verborgen gebreken geen problemen met certificaten of wat dan ook alles duidelijk en klaar op papiern duidelijk en volledig dossier. Warme verwelkoming bij het ondertekenen van de aankoop en eveneens bij het ondertekenen van de akte. Steeds waren jullie bereikbaar en klaar om te helpen met raad en advies. Ja zeker heel tevreden. Top team. Hartelijk bedankt!!!
K-M V-vG
star star star star
22-08-2021, Malines Group
Alles vlot en snel verlopen.
Gerda Deconynck
star star star star star
07-04-2021, Malines Group
Top service! Zeer snelle en duidelijke communicatie op vragen en opmerkingen, en pro actieve communicatie over de "next steps" en de "timing" door Katrien en Andreas.
Mario Maes
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Vriendelijk en behulpzaam
Mevr. Jill Gillis
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Professioneel advies en een zeer correcte afhandeling.

Gert Peeters
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Kennis van zaken , mijn huis supersnelverkocht, behulpzaam en vriendelijk

Nadine Clopterop
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Op uiterst zeer korte tijd heeft het kantoor te Mechelen een huurder voor ons appt gevonden. De administratieve rompslomp (contract, plaatsbeschrijving, huurwaarborg, etç) werd ook professioneel afgewerkt. Toen de huurder onvoorzien het contract opzegde heeft het kantoor op korte tijd een nieuwe huurder gevonden.
Conclusie : uiterst tevreden.
jacques boone
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Supergoed geholpen en allemaal heel vriendelijke mensen bij Malines Group!
Marlies
star star star star star
12-06-2021, Malines Group
Erg duidelijke uitleg gekregen (ook via website), staan steeds klaar om vragen te beantwoorden en alles wordt zo snel mogelijk opgevolgd.
Anoniem
star star star star star
02-07-2021, Malines Group
Ik vond dat Katrien heel aangenaam en behulpzaam was. Ze communiceerde heel open en duidelijk!
Natalie Vastmans
star star star star
13-04-2021, Malines Group
Mijn jarenlange ervaring met Malines Group , vroeger bekend als Ignace Lyesen , heeft mij een familiaal gevoel gegeven daar ik de mensen al 16 jaar ken. Mijn ervaring wil ik daarom met andere mensen delen. Wil je kopen verkopen , huren of verhuren raad ik jullie echte vakmanschap aan door voor Malines Group te kiezen. Met heel mijn hart schrijf ik deze oprechte review !
Guy Goovaerts
star star star star star
09-09-2021, Malines Group
Super content. Top 👍
Fatih Boyaci
star star star star star
01-07-2021, Malines Group
Zeer goede communicatie en beschikbaarheid. Aanrader.
Pieter Staes
star star star star star
25-03-2020, Malines Group
ik ben superblij dankzij Malines Group,en Katrien is mijn droom gelukt ze zijn heel goed,ze werken eerlijk en ze maken mensen gelukkig
bedankt voor 🤗🤗🤗
star star star star
08-04-2021, Malines Group
Heel sympathieke en oprechte mensen die met veel kennis van zaken hun klanten écht helpen. Een absolute aanrader!
Stef Boey
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Goede service.
Persoonlijk aanpak.
Vlotte en duidelijke afhandeling van administratie.
meneer Vanhumbeeck
star star star star star
15-10-2020, Malines Group
Wij willen Malines Group en in het bijzonder Koen Van Aken bedanken voor de geweldige, oprechte, eerlijke service die ze bieden. Een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen voor de aankoop van onze eerste woning. Dikke merci!
star star star star
25-05-2021, Malines Group
vlot contact
Anna
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Tof om met jullie te werken , altijd klaar om op iedere vraag een antwoord te geven . Nogmaals bedankt voor de verkoop van onze woning en de aankoop van het appartement .

Louis De Bondt
star star star star star
13-05-2021, Malines Group
Voor ons een heel fijn contact geweest , en hopelijk dat dit zo blijven mag ! Top !
Greet.
star star star star star
08-04-2021, Malines Group
Het team bij Malines-Group beschikt over een zeer brede kennis en professionaliteit op alle vlakken van de vastgoedwereld. Zij zorgen voor een vlotte en vooral betrouwbare dienstverlening. Malines-Group zal ik altijd als eerste aan iedereen aanbevelen!
Sarah Van Rymenant
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Zeer professionele aanpak, leuk personeel. Ik kan hen niet genoeg bedanken !
Serge Broodhaers
star star star star star
05-08-2020, Malines Group
zeer snelle afhandeling ivm huurcontract, plaatsbeschrijving en opvolging
Mia & Juul
star star star star
16-12-2020, Malines Group
Zeer tevreden van Malines Group
Joëlle is heel professioneel en hulpvaardig .
Ze kon ons zeer goed begeleiden bij de aankoop van ons appartement in Malin Eau!
We maken van de gelegenheid gebruik haar het beste te wensen voor 2021!
Anne en Ferdinand
star star star star
01-08-2021, Malines Group
De verkoop van mijn appartement ging zeer vlot, ik werd goed op de hoogte gehouden van de lopende zaken en alles was tip top in orde. Ik ben zeer tevreden en kan een samenwerking met Malines group alleen maar aanbevelen! Karolien
Karolien
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zelden zulk een groep sympathieke medewerkers tegengekomen, heel vriendelijk , correct en ze zijn er echt om jou te helpen. Hier is de klant nog echt koning !

Stef Boey
star star star star star
04-08-2021, Malines Group
Katrien van Malines Group heeft ons goed begeleid, de woning correct voorgesteld en ons geholpen op alle gebied. Ze was stipt en vriendelijk.
Fabienne DEWERCHIN
star star star star star
07-05-2021, Malines Group
Zeer snelle, correcte en klantvriendelijke manier van werken!
Bo Gekiere
star star star star star
10-06-2021, Malines Group
Rita was een kordate en eerlijke makelaar. Ze benoemt de zaken zoals ze zijn en verbloemt niets. Wij voelden ons ook absoluut niet verplicht om een bod te doen, maar we zijn heel blij dat we dit gedaan hebben. Exact een week later konden we de compromis al ondertekenen. Wij zijn tevreden!
Gitte
star star star star star
24-09-2020, Malines Group
Wat een top service van Malines Group, in het bijzonder Koen Van Aken voor de professionele aanpak en begeleiding van de dochter 👍👍👍 ze zoekt al een tijdje een eigen stekje. In minder dan 2 weken een plaatsbezoek , overleg , begeleiding en ondertekenen van de compromis !
Een zeer blije twenty met de ondersteuning , opvolging en onthaal van Malines Group , Toppie 🏆
star star star star
07-03-2019, Malines Group
Appartement verkocht door Dario Mechelen
Dario neemt initiatief, doelgerichte en kordate aanpak.
Doet goede voorstellen , snelle service,vriendelijk en vlot contact, kent zijn vak! Prima begeleiding. Ben zeer tevreden, bedankt Dario.
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Group Malines is super professioneel, heel open en eerlijke communicatie van de medewerkers, het is fijn dat ze elke vraag realistisch beantwoorden en hun beloftes nakomen. Het is heel aangenaam om met hun samen te werken.

Gerry Vandeput
star star star star star
17-04-2021, Malines Group
Ik ben zeer tevreden over de service bij Malines Group. Zeer goede klantvriendelijkheid , geen vraag is teveel.
Voor een leek die niets van de huizenmarkt kent, werd er uitleg gegeven op een verstaanbare manier.
Hartelijk bedankt!!
Evelien
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Voor de verkoop van onze woning heb ik beroep gedaan op Malines Group, hun correcte advies zorgde ervoor dat onze woning snel tegen de juiste prijs verkocht werd.

Maite Meeus
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Merci beaucoup Rita pour votre gentillesse et vous êtes une excellente agent immobilier.

Merci pour tout
Bilal & Amal El Jylaly - Bouit
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Wij kunnen Malines Group alleen maar aanbevelen! Geen gladde verkooppraatjes maar wel duidelijke, volledige en eerlijke informatie.
Tevens het feit dat we steeds snel antwoord kregen op al onze vragen hebben we als zeer aangenaam ervaren.

Andreas, bedankt voor de begeleiding in de aankoop van ons appartement!!

Dirk Vanuytrecht
star star star star star
17-07-2021, Malines Group
De verkoop van de eigendom verliep zoals afgesproken. Geen verassingen en heel professionele aanpak. Ik kan de Malines group als tussenpersoon warm aanbevelen !
Nu nog wachten op de notariële akte om de verkoop af te ronden.
patrick dobbelaere
star star star star star
28-10-2019, Malines Group
Super vlotte samenwerking! Heel tevreden over de aanpak!
star star star star
23-07-2021, Malines Group
Heel tevreden over het Malines group kantoor uit Mechelen, er werd steeds snel geantwoord, flexibele bezichtiging momenten, duidelijke uitleg bij vragen.
Karen De Bleser
star star star star star
20-04-2021, Malines Group
Een vlotte, correcte medewerking van Malines Group.
Zowel bij de aankoop van ons appartement als de verkoop van ons huis.
Louis Van Praet
star star star star
17-10-2020, Malines Group
Hartelijk dank aan Koen Van Aken om met veel geduld mee de beste kopers uit te zoeken die van onze leuke woning een nieuwe warme thuis gaan maken!
star star star star
14-06-2020, Malines Group
supergemotiveerde vrouwen die weten wat ze doen. Eerlijk, no nonsense, professioneel. we ko hten via hen ons Appartement en verhuren via hen. super!
star star star star
09-08-2021, Malines Group
Best vastgoed kantoor ,zij zijn vriendelijk mens en veel helpen .
Omar Ismail
star star star star star
17-07-2020, Malines Group
Snelle en goeie service! Zeer tevreden!
star star star star
31-01-2020, Malines Group
Prachtige stage-ervaring gehad, zeer interessante sector met veel variatie en veel geleerd. Bedankt voor deze kans!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Prima service en ervaring. Een echte aanrader!

Stien Driesen
star star star star star
29-08-2019, Malines Group
Ik beveel Malines Group zeker aan. Alles loopt super vlot, steeds met een glimlach en ze staan altijd voor je klaar. Net een appartement gehuurd via Malines group en ik ben super blij! Extra dank aan Katrien!! 👍👍
star star star star
14-04-2021, Malines Group
Ze hebben zich ingezet voor mij en met papierwerk ook zeergoed geholpen zodat alles vlot verliep. En als ik wil kopen zal ik op hun terug beroep doen mvg Gerd
Gerd Nakielski
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Heb maanden samengewerkt met Malines Group Mechelen - David Blockmans - en ben zeer tevreden over hun professionele aanpak. Gestart met het nemen van zeer mooie foto's van het pand, via meerdere sociale media kanalen hebben ze het pand te koop gesteld. Alle bezoeken met potentiële kandidaat-kopers werden tijdig gemeld en zeer professioneel aangepakt. Uiteindelijke is het pand verkocht waarvoor dank aan David Blockmans voor zijn goede aanpak. Goede en oprechte verstandhouding tijdens de samenwerking!

Sonia Vanhoegaerden
star star star star star
25-02-2021, Malines Group Blaasveld
Deze mensen kennen hun vak

Willy Van der trappen
star star star star star
09-09-2021, Malines Group
Een topteam! Als eigenaar weinig werk en snel verhuurd!
Kevin Op de beeck
star star star star star
24-04-2021, Malines Group
Goede schatting en snelle verkoop!
Vandezande Dirk
star star star star star
18-07-2021, Malines Group
My experience with Malines-group is just amazing.
The complete team is very helpful, friendly & at your service. No one is better than other. All members I have been in touch with (Koen, Rita, Lies) are very professional & friendly with me.
The estimation is very accurate and our house got sold very quickly (2nd visit) just few days after publishing. they took care of everything whilst I'm on holiday. So I cannot be happier than this.
I strongly recommend the service of Malines-group to all people.
Nabil Ben Elhadj
star star star star star
07-04-2021, Malines Group
Zeer vlotte en correcte behandeling van de dossiers. Deze mensen denken mee en reageren snel. Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking.
Voor te kopen of te verkopen moet je hier zijn!
Lucas Robberechts
star star star star star
14-04-2021, Malines Group
Vlot contact, prima opvolging en vlotte verhuur.
Luc KERREMANS
star star star star star
30-07-2021, Malines Group
Het menselijke aspect van gans het gebeuren stond steeds centraal,
waardoor je minder stress en meer erkenning ervaart.
De vlotte en spontane samenwerking met het personeel deed het onderling
vertrouwen alleen maar toenemen. Knap gedaan.
Mark Van Keer
star star star star star
20-04-2021, Malines Group
Het is de tweede keer dat we via Malines Group een appartement verhuren.
Goede bemiddeling en vlotte verhuur.
We kregen degelijke uitleg van Katrien.
Dank Annie
Annie
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Uitstekende service en professioneel aangepakt
clementine robeyns
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Super team dat ons zowel goed heeft geholpen bij de verkoop als bij te kopen!

katrien baetens
star star star star star
16-08-2021, Malines Group
Heel vriendelijke service, duidelijke uitleg (ook voor startende huurders die nog niks weten :) )
Nele A.
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
rita is zoveel meer dan een makelaar. ze ziet de mens achter de kandidaat koper en de ziel in elk huis.

ze is gepassioneerd en blijft daarbij oog hebben voor de realiteit. ze volgt op, ze stelt gerust, ze geeft hoop.

ik kan niet anders dan goed spreken over haar, als mens en als makelaar.
Griet Van Vaerenbergh
star star star star star
09-05-2021, Malines Group
Op alle vlakken een goede voorbereiding ...
mede dankzij een professionele aanpak ...
met als resultaat een geslaagde verkoop!
Privacy
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Vriendelijk personeel en vooral heel behulpzaam. Geen vraag was teveel. Jullie zijn top !

Jill Margriet
star star star star star
02-08-2020, Malines Group
Wij kochten een huis via Malines Group en zijn zeer tevreden van de samenwerking. Vanaf de rondleiding hadden we meteen een goed gevoel en ook na de aankoop werd ons alles duidelijk en tijdig uitgelegd en opgestuurd. Een aanrader dus! Nogmaals heel erg bedankt! Sofie & Ruben
star star star star
16-04-2021, Malines Group
Ik vond het samen een zeer fijne werking.
Christiane De Beuckelaer
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Professioneel advies en prima service

Sam Verellen
star star star star star
08-04-2021, Malines Group
Het hele traject is vlot verlopen. Afspraken worden nagekomen en op opmerkingen wordt snel en gepast gereageerd. De geleverde adviezen en aanbevelingen zijn gepast en degelijk
dirk van rompaey
star star star star
13-04-2021, Malines Group
Alles is vlot en correct verlopen .
Louis De Bondt
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zeer goede service en vriendelijk onthaal

Yoni Deneyer
star star star star star
09-05-2021, Malines Group
We hadden een hele goede ervaring met dit bureau. Nicolas, de makelaar die verantwoordelijk was voor de verkoop, was aardig en beantwoordde al onze vragen.
Elena Lefter
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
we moeten gaan huren op korte termijn wat niet evident is. Malines heeft ons kunnen helpen maar de prijs was hoog en er was maar 1 optie.
Wij hebben zelf moeten bellen en vandaar de ster minder.
Ton Appels
star star star star
02-04-2021, Malines Group
Met een bang hartje -er komt namelijk heel wat op je af -begonnen we onze zoektocht naar een eigen stekje. Dankzij de hulp van Rita, werden we zeer goed geholpen en bijstaan met onze vragen. Hierdoor werd voor ons als het ware echt een succesverhaal geschreven!
Kjelle
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Ik heb een samenwerkingsverband van meer dan 15 jaar. (Appartementen en commerciële ruimte) te huur.
altijd een hele goede, efficiënte en snelle service
gekwalificeerd personeel, vriendelijk,
Ik raad het zonder aarzeling aan!
Constantin GHERGHINA
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Geweldige service 🤗
Frans & Lieve De Prins - Verha
star star star star star
16-04-2021, Malines Group
Zeer goed!
eerlijk,betrouwbaar en zeer correct!
Nicole FRANSEN
star star star star star
06-08-2021, Malines Group
De slogan "Wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal" is zeker en vast aan de orde! Aangename rondleiding, vlotte communicatie en zo gelukkig met de aankoop van mijn huisje. Bedankt, Malines Group! Bedankt, Koen!
Roselien
star star star star star
11-09-2019, Malines Group
Wij zijn heel tevreden over de uitstekende service! 👍 Katrien heeft ons heel goed begeleid naar het vinden van een geschikte huurder voor ons appartement in Vilvoorde. Wij konden steeds terecht bij haar met als onze vragen. Het was een hele aangename en professionele samenwerking. Wij doen zeker nog beroep op hun kantoor in de toekomst! Een echte aanrader! 👌👏😊
Marleen en Didier
star star star star
06-06-2021, Malines Group
Wij zijn zeer tevreden over Malines met de verkoop van ons huis en de aankoop van een nieuwbouw appartement
- met de vriendelijke behulpzame en vlotte samenwerking
- we hebben al meer met Malines samengewerkt en altijd even correct !
Dankuwel team van Malines !
Nuyten Marnix
star star star star star
22-07-2021, Malines Group
Ik heb mijn verhuur laten regelen door Malines Group.
Ik heb tot hier toe na mijn 6de verhuur nog steeds dezelfde vertrouwelijke persoon om 1 van mijn panden te laten verhuren.
Na nog geen maand heb ik terug een nieuwe huurder.
Ik wil Malines Group hiervoor Ignace Lyesen genoemd bedanken voor hun bewezen dienst.
Als je echt zekerheid en vertrouwen wil voelen neem dan contact op met Malines Group , zeer makkelijk te bereiken met de wagen of openbaar vervoer in het hartje van Mechelen.
Guy Goovaerts
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Altijd een heel vriendelijk en correct contact en advies.
Luc Rombauts
star star star star star
13-04-2021, Malines Group
Alles is perfect verlopen.
Karine Wuyts
star star star star star
14-04-2021, Malines Group
Vriendelijke verkoopster. Alles werd geregelt voor ons. Hebben enkel naar de notaris moeten gaan.
Tessa De Boeck
star star star star
08-04-2021, Malines Group
Eerlijkheid, vertrouwen, oprechtheid! Dat vormt voor ons de basis van een goed partnership. Als dit dan nog eens wordt aangevuld met empathie, engagement, passie, kennis, oplossingsgerichtheid, gedegen en open communicatie en gedrevenheid, dan denk ik aan Malines Group en zijn medewerkers, ongeacht in welke rol ze zich bevinden!
Wim Bosmans
star star star star star
01-10-2019, Malines Group
Met de verkoop van onze woning in Mechelen zijn wij Altijd goed gëinformeerd geweest, en een eerlijk advies.wij zijn heel tevreden over de uitstekende Service! voor ons verdient Koen en Andreas dan ook een welverdiende pluim!!👏 Wij zullen zeker Malines Group aanraden aan onze familie/vrienden/kenissen. doe zo voort jullie zijn een Topteam!!😊
star star star star
27-04-2020, Malines Group
bedankt voor de snelle en zeer vriendelijke service :) 😊🤩
jullie doen dat super
star star star star
13-04-2021, Malines Group
Reactie en opvolging was steeds kordaat en vakkundig. Alle communicatie was zeer duidelijk en alle documenten konden eenvoudig digitaal ondertekend worden.
Jens
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zonder afspraak, na een kleine wachttijd toch geholpen.

guido van welden
star star star star
31-07-2019, Malines Group
Dario Van Camp heeft me zeer goed begeleid in de aankoop van een stuk bouwgrond. Hij is zeer accuraat, communiceert duidelijk en is correct in zijn handelingen.

Leuk om met hem samen te werken.

Dankjewel Dario!
star star star star