De waarde van uw eigendom?

Zorgeloos verkopen met Malines Group

De waarde van uw eigendom?

Malines Group maakt van uw vastgoed een mooi verhaal.

Op zoek naar een partner voor uw vastgoed?

Een goede prijs en een vlotte verkoop, dat is ongetwijfeld wat u voor ogen heeft. Malines Group is de partner om dat samen te realiseren. Wij delen graag onze kennis en ervaring om uw eigendom succesvol in de markt te zetten. Onze resultaatgerichte aanpak, uw zorgeloos succes!
Zorgeloos verkopen of verhuren begint bij een correcte waardebepaling. Daarom hebben we voor elke regio (Antwerpen, Mechelen of Brussel) een ervaren expert die de juiste prijs bepaalt. Wij begeleiden u tijdens het hele proces. Zo neemt u zonder zorgen de juiste beslissing.

Uw gegevens

Gegevens van het pand

Hoe bent u bij Malines Group terecht gekomen?
(Meerdere antwoorden mogelijk)

Extra info

Lees wat onze klanten vinden van Malines Group!

Het was een erg fijne samenwerking met Katrien. Ze heeft me goed geïnformeerd en hielp me met al mijn vragen. Alles is vlot verlopen. Dankjewel Katrien!

Katlijn Arens
star star star star star

Zeer vlot verloop van de verhuur alsmede de
opvolging van het dossier in zijn totaliteit en
dit met de nodige professionele aanpak en
met een zeer gedreven en vriendelijke medewerkster
Katrien Puttemans.

GNS NV
star star star star star

De medewerkers van Malines Group hebben ons op een correcte en professionele wijze begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. De informatie op de website was zeer uitgebreid en gaf ons al een goed beeld van de woning. Malines gaf ons ook de kans om de woning meerdere keren uitgebreid te bezoeken en hield daarbij rekening met onze wensen. Ons bod werd op een correcte wijze met de verkoper besproken en de uitkomst was fair, alvast voor ons. De aankoop werd voor ons op een zeer bevredigende wijze afgerond. Een pluim voor de makelaar.

Rudy
star star star star star

We zijn goed geholpen geweest en voorlopig geen problemen. 👍

Jimmy & Wendy Meert - De Laet
star star star star star

Onze kantoren